Το Ιατρείο μας

Καλωσήρθατε!

Το ιατρείο μας βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, πλησίον της κεντρικής πλατείας, στη Λεωφόρο Μεσογείων 421Β και απευθύνεται αποκλειστικά σε Παιδιά, Εφήβους και Άτομα Με Αναπηρία έως την ηλικία των 18 ετών.

Η φιλοσοφία  μας

Η Στοματική Υγεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γενικής υγείας ενός ατόμου. Στοματική Υγιεινή, Ισορροπημένη-Υγιεινή Διατροφή, Προστασία από Τραυματισμούς και αργότερα η Αποφυγή Καπνίσματος-Αλκοόλ είναι κάποιες από τις συμπεριφορές-συνήθειες που είναι απαραίτητες για την πρόληψη των νόσων της στοματικής κοιλότητας. Η απόκτηση συνείδησης στοματικής υγείας από μικρή ηλικία εξασφαλίζει ενδιαφέρον, αγάπη και αναζήτηση γνώσεων για τη φροντίδα του στόματος μας ώστε να απολαμβάνουμε τα οφέλη μιας υγιούς στοματικής κοιλότητας.

Στόχος μας

  • Η πρόληψη
  • Η ευχάριστη εμπειρία του παιδιού στο οδοντιατρείο
  • Η δημιουργία εξατομικευμένου σχεδίου θεραπείας ανάλογα τις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε παιδιού
  • Η απόκτηση και διατήρηση Στοματικής Υγείας

Η Παιδοδοντίατρος

Η γιατρός κατέχοντας δύο Master οδοντιατρικής κλινικής ειδίκευσης, 3ετούς φοίτησης το καθένα, της Παιδοδοντιατρικής και της Στοματολογίας, προσφέρει τις υπηρεσίες της στους μικρούς ασθενείς καλύπτοντας όλο το φάσμα των οδοντιατρικών αναγκών τους. Η διπλή αυτή κλινική ειδικότητα της προσδίδει μια ολοκληρωμένη επιστημονική κατάρτιση και κλινική προσέγγιση των νόσων της στοματική κοιλότητας.

 

Τι είναι ο Παιδοδοντίατρος και τι ο Στοματολόγος;

Παιδοδοντίατρος είναι ο οδοντίατρος που, μετά την παρακολούθηση αναγνωρισμένου πανεπιστημιακού προγράμματος, έχει εξειδικευθεί στην παροχή οδοντιατρικής φροντίδας  σε παιδιά, εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στοματολόγος είναι ο οδοντίατρος που, μετά την παρακολούθηση αναγνωρισμένου πανεπιστημιακού προγράμματος, έχει εξειδικευθεί στη διάγνωση και αντιμετώπιση των παθήσεων της στοματικής κοιλότητας.

 

Το ιατρείο

Η γιατρός, κα Παπανάκου Στέλα με στόχο να αυξήσει την επιτυχημένη προσπάθεια παροχής οδοντιατρικής φροντίδας στους μικρούς ασθενείς διατηρεί στενή συνεργασία με τον Ενδοδοντολόγο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Ενδοδοντίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, Τζανετάκη Γιώργο και τη Στοματική Χειρουργό, Καπαρού Αμαλία, που ο καθένας στον τομέα του διαθέτει ευρεία επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία στη διαχείριση παιδοδοντιατρικών περιστατικών.

Οι υπηρεσίες μας

proti-episkepsi
odontiki-therapeia
stomatologika-peristatika
odontotiko-trauma
endodontiki-therapeia
geniki-anaisthisia-se-paidia

Οι Γιατροί μας

Παπανάκου Στέλα
Παιδοδοντίατρος-Στοματολόγος

Τζανετάκης Γιώργος
Ενδοδοδοντολόγος

Καπαρού Αμαλία
Στοματικός Χειρουργός