Μέθη-Γενική Αναισθησία

Μέθη-Γενική Αναισθησία

Η οδοντιατρική θεραπεία υπό γενική αναισθησία ή μέθη είναι μια καθιερωμένη, απολύτως ασφαλής πρακτική με μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα.

Είναι η μέθοδος επιλογής σε ασθενείς με ειδικές ανάγκες, με σοβαρά ιατρικά προβλήματα αλλά και σε πολύ μικρούς ασθενείς, στους οποίους η ηλικία τους δεν επιτρέπει καμία συνεργασία.

Στο εξωτερικό (Αγγλία-Αμερική) είναι η θεραπεία εκλογής για σχεδόν όλα τα παιδιά κάτω των 5 ετών αλλά και των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στη χώρα μας, η πρακτική αυτή δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής κυρίως λόγω της έλλειψης υποδομής ακόμη και στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Τα τελευταία χρόνια, όμως, ιδιωτικές κλινικές, όπως η ΩΡΛ Κλινική ή το Mediterraneo Hospital, παρέχουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό ώστε να πραγματοποιούνται οδοντιατρικές θεραπείες στους μικρούς ασθενείς που το έχουν ανάγκη.

Το ιατρείο μας παρέχει αυτή την υπηρεσία στους ασθενείς του σε συνεργασία πάντα με τον παιδίατρο του παιδιού και τον κατάλληλα εκπαιδευμένο αναισθησιολόγο του νοσοκομείου.